unicorn unicorner – extra nieuwsbrief mei 2018

privacy
unicorn
 
Beste mensen,
Ook jullie zal het waarschijnlijk niet ontgaan zijn: op 25 mei 2018 is een nieuwe Europese wet in werking getreden, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De bedoeling ervan is duidelijk: een betere bescherming van privacy-gevoelige informatie. En dat vinden wij een goede zaak!

Zo zullen wij in het vervolg alleen nieuwsbrieven versturen aan mensen die zich daarvoor hebben opgegeven. Uiteraard kun je je op elk moment afmelden, zie onderaan deze nieuwsbrief, onder het kopje Nieuwsbrief.

Misschien goed om te weten:
1. emailadressen worden nooit met anderen gedeeld
2. emailadressen worden door ons alleen extern opgeslagen, met uitzondering van het volgende punt:
3. alle mail-wisselingen (bijvoorbeeld i.v.m. een cd-bestelling) worden twee keer per jaar extern opgeslagen en vervolgens uit het mail-programma verwijderd.
4. nieuwsbrieven worden altijd bcc verstuurd; de ontvanger ziet dan nooit andere email-adressen, alleen dat van afzender unicorner.nl

Mocht je n.a.v. dit mailtje nog vragen hebben, aarzel niet om die aan ons voor te leggen.

Met vriendelijke unicorner-groet,
Christina & Peter
www.unicorner.nl
 :
  Nieuwsbrief
Als je in de toekomst geattendeerd wil worden op uitbreiding van onze site (zoals nieuwe schilderijen van Christina of een expositie van haar werk, een nieuwe CD van Peter, aanbiedingen) kun je je abonneren op onze nieuwsbrief, via een mailtje, met als onderwerp: aanmelding nieuwsbrief. Afmelden kan op dezelfde manier; vermeld dan als onderwerp: afmelding nieuwsbrief.
 

Hartelijke groet van Christina & Peter,

banner

kunst-pagina1 / monoprints / oliepastels / olieverf / dagboeken / kunstkaarten / boekenleggers & posters / wandkleden
muziek-pagina1 / CD’s / reactie-pagina
home / links / nieuws / site-help