unicorn unicorner – nieuws

nieuw muziek-project: KLANK & KLEUR

   boekenleggers    posters    mp3-versies    gratis demo-cd    goldlayer-cd    nieuwsbrief    privacy
unicorn


plaatje Klank & Kleur
Ergens in 2014 vraagt een vriend aan Peter of hij er iets in ziet om muziek te componeren die past bij de primaire kleuren. Na wat aarzelen besluit Peter op internet te zoeken naar een relatie tussen kleuren en muziektonen. Helaas vindt hij dan alleen het bekende verband met de toonladder C: rood = C, oranje = D enz. Maar nergens kan Peter een bewijs voor dit verband vinden. Dus besluit hij het zelf uit te zoeken.
Lees verder op de speciale project-pagina, Klank & Kleur.
plaatje
plaatje Boekenleggers
Sinds enige tijd alweer kun je ook boekenleggers bestellen. Voor uitvoering, afbeeldingen en prijzen klik hier.
plaatje
plaatje Posters
Naast kunstkaarten van Christina’s werk zijn er ook posters te koop. Voorbeelden vind je op deze pagina.
plaatje
plaatje Mp3-versies
Sinds kort kun je van elk van de elf unicorner-cd’s ook een mp3-versie bestellen. Dat is goedkoper: per cd betaal je 3,50 euro in plaats van 5 euro voor een schijfje; bovendien zijn er geen verzendkosten. De kwaliteit van de mp3-versies is uitstekend: 320 kbps. Voor de cd Compassion geldt wel dat de mp3-versie geen licht- codering bevat. Als je tien van de elf cd’s in mp3-formaat bestelt, krijg je nummer 11 er gratis bij, ook in mp3-formaat. De mappen met mp3-bestanden worden als zip verstuurd via WeTransfer.com. Bestellen via de contact-pagina.
 
plaatje
demo-cd
Demo-cd
Sinds enige tijd is er als gratis mp3-download een demo-cd beschikbaar; daarop staat van elk van de eerste tien unicorner-cd’s een demo van twee tracks, ieder met een lengte van ruim 3 minuten. Bestellen via de contact-pagina; daar kun je eventueel ook aangeven dat je deze CD liever als schijfje wilt, met betaling van de verzendkosten.
 
plaatje
normale cd
Goldlayer-cd
Bij het bestellen van (zelfgebrande) unicorner-cd’s kun je -zolang de voorraad strekt- kiezen voor schijfjes met een langere levensduur: de reflectielaag van die cd’s is van goud, en dus niet van ijzer of aluminium zoals bij de normale schijfjes. Ze zijn iets duurder, maar dat valt mee: je betaalt er slechts 1 euro per cd extra voor. Meer info over de houdbaarheid van cd’s en dvd’s en de zogenaamde goldlayer schijfjes vind je op de links-pagina, onder het kopje ‘muziek’.
plaatje
goldlayer cd
  Nieuwsbrief & archief
Als je graag geattendeerd wil worden op uitbreiding van onze site (zoals nieuwe schilderijen van Christina of een expositie van haar werk, een nieuwe CD van Peter, aanbiedingen) kun je je abonneren op onze nieuwsbrief.
Stuur ons een mailtje, en je wordt op onze mail-list geplaatst.
Afmelden gaat net zo gemakkelijk:
Stuur ons een mailtje, en je emailadres wordt uit onze mail-list verwijderd.

Sinds kort kun je ook de eerder verschenen nieuwsbrieven bekijken op onze nieuwe archief-pagina.
 
  Privacy
Om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), in werking getreden per 25 mei 2018, hebben we een aantal maatregelen genomen om privacy-gevoelige informatie beter te beschermen:
1. nieuwsbrieven worden alleen verstuurd aan mensen die zich daarvoor hebben opgegeven.
2. nieuwsbrieven worden altijd bcc verstuurd; de ontvanger ziet dan nooit andere email-adressen, alleen dat van afzender unicorner.nl
3. emailadressen worden nooit met anderen gedeeld.
4. emailadressen worden door ons alleen extern opgeslagen, met uitzondering van het volgende punt:
5. alle mail-wisselingen (bijvoorbeeld i.v.m. een cd-bestelling) worden twee keer per jaar extern opgeslagen en vervolgens uit het mail-programma verwijderd.

 

top
kunst-pagina1 / monoprints / oliepastels / olieverf / dagboeken / kunstkaarten / boekenleggers & posters / wandkleden
muziek-pagina1 / CD’s / reactie-pagina
home / contact / links / site-help